3 napos kirándulás Londonban

3 napos kirándulás LONDONBAN a legszorgalmasabb gyermekeinkkel

 

 

Ezúton szeretnénk értesíteni minden Pünkösdi Gyermekvédelmi Szolgálathoz tartozó gyermeket és nevelőszülőt, hogy 3 napos londoni kirándulást szervezünk az őszi szünetben. 8 gyermeket választunk ki azok közül, akik a legtöbbet javítanak a félévi bizonyítványukhoz képest az év végéig. Természetesen a kitűnőket is szeretnénk jutalmazni ezzel az úttal, de nem csak nekik van esélyük velünk jönni LONDONBA! 🙂

 

  1. Nap: hajnalban indulunk a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről. 2.5 órás repülő út után megérkezünk Londonban. A szállásunk átvétele után elindulunk felfedezni Londont, egy rövidebb kirándulást teszünk. Buckingham Palota, BigBen, London Eye, Parlament, Trafalgar tér, Piccadily Circus. Ezzel betekinthetünk a nyüzsgő londoni életben. Este ellátogatunk a Sohoba.
  2. Nap: ma nagyobb távolságokat teszünk meg, hogy a központól távolabbra eső nevezetességeket is megnézzük. Ezért emeletes buszokkal és metróval is utazunk. Megnézzük a Millenium hídat illetve a King’s Cross pályaudvart, ahonnan indult Harry Potter vonat a Roxfortba. A Towert és a Tower hidat is. Látogatást teszünk az M and M-s boltban is.
  3. Nap: a szállásunkat elhagyva a gép indulásáig rövid sétát teszünk, megnézzük a Hyde parkot, a Briths múzeumot, végig sétálva az Oxfort streeten, így eljutva az öt emeletes játékboltig a Hamley’s ig. Este indulunk haza.

A kirándulásra 8 fő gyereket viszünk magunkkal.

A részvétel feltételei:

  • felső osztályos tanuló
  • jó magaviselet
  • gyámi engedély
  • motivációs levél, hogy miért szeretne velünk jönni, és nevelőszülői ajánlás
  • féléves és év végi bizonyítvány másolat

A jelentkezők közül az első 3 legjobb év végi bizonyítvánnyal rendelkezőt, valamint a féléves bizonyítványhoz képest az 5 legtöbbet javítót visszük magunkkal. (holt verseny esetén a motivációs levél és a nevelőszülői ajánlás alapján döntünk).

Az út során teljes ellátást biztosítunk, de a jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy az utazásra szükséges zsebpénzt a saját zsebpénzükből gyűjtik össze. Ezzel nem terhelve nevelőszüleiket. A zsebpénzüket saját belátásuk szerint költhetik el, akár az M and M-s boltban, akár szuvenírt vagy bármi másra, amit szertnének venni.

Azok a gyerekek, akik jöhetnek velünk útlevéllel kell rendelkezniük az esetleges problémák elkerülése miatt. Ezért kérném a Nevelőszülőket, hogy a jelentkezés előtt ezt is legyenek szívesek a Gyámmal egyeztetni.

A jelentkezést, illetve a motivációs levelet kérjük április 30-ig beküldeni e-mailen az info@gyermekvedok.hu címre.

 

Üdvözlettel:

Karsa Andrea főigazgató

Halász Ágnes nevelőszülő