Így segíthetsz

Így segíthetsz

Több, mint 600 gyermekről gondoskodunk nevelőcsaládjainkban. Ők valamennyien elhanyagoló, bántalmazó családi légkörből érkeznek, súlyos terhekkel a lelkükön. Szükséges a fejlesztés, a terápia, az odafigyelés. Tudj meg többet programjainkról, és arról, hogy hogyan segítheted gyermekeinket.

Ismerd meg programjainkat:

  • Bölcsőde és korai fejlesztő központ
  • Utógondozotti házak
  • Önkéntesség

Programjaink

Bölcsőde és korai fejlesztő központ

Jelenleg 3 bölcsőde kialakítása van folyamatban, mindegyikben 2-2 csoporttal. A bölcsődékben helyet kapnak a Korai fejlesztő központok, melyek nagyon fontosak ennek a korosztálynak. SNI-s és halmozottan hátrányos gyermekeket is fogadunk.

Utógondozotti házak

A nevelésben lévő fiataloknak lehetőségük van 18 éves koruk után utógondozotti ellátásra. Olyan házakat építünk, melyekben biztonságban érezhetik magukat, önállóan élhetnek, de nem engedjük el a kezüket, szakembereink olyamatosan segítik őket az életük kialakításában, takarékoskodásban, munkában, tanulásban.

Önkéntesség

Önkéntesként is segíthetsz nekünk. Várjuk elkötelezett segítők jelentkezését, akik néhány apró tettel szebbé varázsolhatják gyermekeink és nevelőszülőink életét. Tekints bele egy nevelőszülői család mindennapjaiba, légy életünk része.

Aktuális segítségkéréseink

Számítógépekre, laptopokra, okoseszközökre lenne szükségük gyermekeinknek a távoktatáshoz