Aktuális segítségkéréseink

Számítógép, laptop

Víziónk

Jusson hozzá minden gyermekünk a szükséges informatikai eszközökhöz a tanuláshoz.

Kedves Támogatónk!

Nevelőszülői hálózatunk jelenleg több, mint 400 gyermekről gondoskodik nevelőszülői családokban. Ebből 180 gyermek olyan korú aki iskolába jár, akiknek szükségük lenne gépekre, amely sajnos az ellátmányból kigazdálkodhatatlan. Az Állam gondoskodásában élő gyermekeknek tudjuk biztosítani a napi szükségleteket, de ez sajnos meghaladja erőnket, anyagi kereteinket. Nevelőszülőink mindent megtesznek/megtettek a digitális oktatáskor, átalakultak tanárokká, és természetesen e mellett végezték szokásos teendőiket is, mosás, főzés, takarítás. Kiválóan helyt álltak akkor is, amikor egy családban a 3-4 iskolás gyermekre jutott egy számítógép, vagy akadt család ahol csak a nevelőszülő telefonja állt rendelkezésre. Szeretnénk, ha minden gyermekünknek jutna számítógép, hogy nyugodtan tanulhassanak, és bepótolhassák a betegség miatti lemaradásaikat.

Ha van felesleges számítógép, laptop, akkor adományozói szerződéssel és nagy-nagy köszönettel a mi gondoskodásunkban lévő gyermekek és a nevelőszülők hálásan fogadnánk azokat.

Mi az amit használni tudunk?

– Az olyan működőképes teljes asztali konfigurációk (számítógép, billentyű, egér, monitor), számítógépek, laptopok melyek alkalmasak a tanulásra. A legegyszerűbben úgy jellemezhetőek, hogy tíz évnél nem idősebb asztali, vagy hordozható gépek. Ha egy hordozható gép teljesen működőképes, de az akkumulátoruk már elhasználódott, az nem probléma.

Amennyiben pénzbeli adománnyal tudná segíteni munkánkat: Számlatulajdonos: Pünkösdi Gyermekvédelmi Szolgálat Számlaszám: 11784009-20606488 Amennyiben jogi személyiségként, cégként segítené munkánkat lehetőségünk van adóigazolást kiállítani.

Kapcsolat